Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »    

Furnizimi ne tregun e lire

Tė drejtat e Konsumatorit
Të drejtat e Konsumatorit
Rrethanat e furnizimit nga furnizuesi i mundesisė sė fundit
Rrethanat e furnizimit  nga furnizuesi i mundesisë  së fundit
Procesi i trajtimit tė ankesave pėr faturimin e energjisė elektrike
Procesi i trajtimit të ankesave për faturimin e energjisë elektrike
Ndryshimi i furnizuesit
Ndryshimi i furnizuesit
Ndėrprerja e Kontratės
Ndërprerja e Kontratës  
Nderprerja e furnizimit nga Furnizuesi dhe Rilidhja
Nderprerja e furnizimit nga Furnizuesi  dhe Rilidhja
Kontrolli i matėsit
Kontrolli i matësit
Lidhja e Kontratės
Lidhja e Kontratës
Cmimi i blerjes sė energjisė elektrike nė tregun e liberalizuar
Cmimi i blerjes së energjisë elektrike në tregun e liberalizuar
Klientėt nė nevojė
Klientët në nevojë