Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »    

Formulari i Ankesave

Trajtimi i ankesave
Forma dhe Permbajtja e Ankeses Cdo person mund te paraqesi ne ERE nje ankese ndaj nje te licensuari sipas formes standarte qe miratohet nga ERE Ankesa duhet te...
Formulari elektronik i ankesave
Formulari elektronik i ankesave