Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »    

Kontratat

Rregullorja mbi kushtet e pergjitheshme te kontrates se shėrbimit universal te furnizimit me Energji Elektrike pėr klientėt fundor
Rregullorja mbi kushtet e pergjitheshme te kontrates se shėrbimit universal te furnizimit me Energji Elektrike pėr klientėt fundor
Kontrate TIP mbi Verifikimin e Matesave te Energjise Elektrike dhe Vulosjen e Tyre
Kontrate TIP mbi Verifikimin e Matesave te Energjise Elektrike dhe Vulosjen e Tyre
Rregullorja e cilesise
Rregullorja per kushtet minimale te cilesise se sherbimit te shperndarjes dhe shitjes se energjise elektrike Rregullore per cilesine e furnizimit dhe performancen e...
Marredheniet kontraktuale te furnizimit
Marredheniet kontraktuale te furnizimit