Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »    

Njoftime

Njoftim per Mbledhje Bordi date 30.06.2021
Njoftim per Mbledhje Bordi date 30.06.2021
Memorandumi i Bashkėpunimit mes ERE dhe FDUT
Memorandumi i Bashkëpunimit mes ERE dhe FDUT Kryetati i ERE Z. Petrit Ahmeti zhvilloi sot takimin me përfaqësues të Fakultetit të...
Njoftim per Mbledhje Bordi date 24.06.2021
 Njoftim per Mbledhje Bordi date 24.06.2021
Ministrat e Energjisė tė rajonit Euro – Mesdhetar njoftuan bashkėpunimin e pėrforcuar pėr tė sjellė energji tė qėndrueshme.
Ministrat e Energjisë të rajonit Euro – Mesdhetar njoftuan bashkëpunimin e përforcuar për të sjellë energji të...
Kryetari i ERE dhe Presidenti i MEDREG, z.Petrit Ahmeti, mori pjese dhe kryesoi Mbledhjen e 41-te te Komitetit Drejtues sė MEDREG
Mbledhja nr. 41 e Komitetit Drejtues së MEDREG
Newsletter Nr.1
Newsletter Nr.1
Njoftim per Mbledhje Bordi date 16.06.2021
Njoftim per Mbledhje Bordi date 16.06.2021
Njoftim per Mbledhje Bordi date 15.06.2021
Njoftim per Mbledhje Bordi date 15.06.2021
Njoftim per Mbledhje Bordi date 07.06.2021
Njoftim per Mbledhje Bordi date 07.06.2021
Njoftim per Mbledhje Bordi date 03.06.2021
Njoftim per Mbledhje Bordi date 03.06.2021