Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »    

Deklarata per Shtyp

Deklarate per shtyp cmimet 2012
Deklarate per shtyp cmimet 2012 Tabela e cmimeve 2012-2014
Deklarate per cmimet 2012-2014
Enti Rregullator i Energjise, ne vijim te komunikimeve me median dhe publikun, njofton:   Sot, ne daten 7 Dhjetor 2011, ora 12.30, ne zbatim te procedurave dhe...
Deklarate per shtyp date 12.01.2011
Nisur nga shqetėsimi i opinionit publik, lidhur me faturimet e kryera nga ana e Kompanisė CEZ Shpėrndarje Sh.a. me emėrtimin “dėm ekonomik” apo “energji e pamatur”, Enti...
Deklarate per shtyp cmimet per vitin 2011
Bordi Komisionereve i Entit Rregullator te Energjise, ne mbledhjen e tij te dates 7 Dhjetor 2010, vendosi miratimin e cmimeve te energjise elektrike per konsumatoret tarifore...
Njoftim per shtyp 15.09.2010
Enti Rregullator i Energjise shpreh keqardhjen e thelle per menyren se si u trajtua nga nje Televizion Kombetar, nga me te fuqishmit ne vend, ne edicionet e lajmeve te dates 14...
Njoftim per shtyp 06.09.2010
Enti Rregullator i Energjise, si i vetmi autoritet ligjor ne Republiken e Shqiperise per vendosjen e cmimeve dhe tarifave te energjise elektrike, per te gjithe klientet...
Njoftim per shtyp 25.06.2010
ERE e konsideron te pavertete deklaraten e nje te perditeshme me titull  “Energjia, tjeter rritje cmimi ne 2011-n”.  ERE spjegon se cmimet e energjise elektrike ne...
Njoftim per shtyp mbi perfundimin e afatit te faturimit afrofe
Enti Rregullator i Energjise ben me dije te gjithe konsumatoret e energjise elektrike se ne zbatim te Vendimit te Bordit te Komisionereve te ERE-s Nr.104, Date 22.12.2009 "Per...
Njoftim per seancen e humbjeve
Njoftim per seancen e humbjeve
Takimi i Kryetarit te Entit Rregullator me Drejtorin e Zyres per Mbrojtjen e Konsumatorit
Ne daten 8 maj 2009, ne ambjentet e Entit Rregullator te Energjise, u zhvillua nje takim midis Kryetarit te Entit Rregullator te Energjise, Z. Bujar Nepravishta dhe Z.Altin...