ENTI RREGULLATOR I ENERGJISERregullat e Tregut te Miratuara
Rregullat e Tregut

Rregullat e Tregut Shqiptar tė Energjisė Elektrike*

Rregullat e Tregtimit

Shtojca 1 Specifikimet e Produktit
Shtojca 2 Tregu i njė dite mė parė
Shtojca 3 Rregullat e Tregut Intraday (brenda ditės)
Shtojca 4 Rregullat e Administrimit tė Tregut
Shtojca 5 Rregullat e Shlyerjeve dhe tė Pagesave
Shtojca 6 Rregullat Specifike pėr Tregtimin e zonave tė Importit dhe Exportit

Marrėveshja e Pjesmarrjes nė Bursėn Shqiptare tė Energjisė Elektrike

Aneks 1 Detaje mbi kontaktet dhe Autorizimet
Aneks 2 Pamje e Pėrgjithshme e Portofolit Tregtar
Aneks 3 Marrėveshja e Krijuesit tė Tregut

* Rregullat e tregut tė miratuara me Vendim Nr. 214/2017. Hyjnė nė fuqi nė momentin e fillimit tė punės sė Bursės Shqiptare tė Energjisė