Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »  Tregu i Energjise  
  • »  Kodet  
PRINT Mail
Kodi i rrjetit pėr kėrkesat pėr lidhjen me rrjetin tė sistemeve me tension tė lartė me rrymė tė vazhduar dhe parqet me module tė energjisė tė lidhur me rrymė tė vazhduar