Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »  VENDIME  
  • »  Vendime te Bordit te Komisionereve  
  • »  Viti 2014  
PRINT Mail
Viti 2014
Rregjistri i Vendimeve 2014

VENDIM Nr. 1 Datė 17.01.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE TĖ LICENSIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “AYEN ENERGY TRADING” SH.A NĖ AKTIVITETIN E FURNIZUESIT TE KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 2 Datė 17.01.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “AYEN ENERGY TRADING” SH.A NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 3 Datė 17.01.2014 PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “EN. ERGY” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 4 Datė 17.01.2014 MBI MODIFIKIMIN E LIĒENSĖS ME NR. 17, SERIA PV04P, TĖ SHOQĖRISĖ “MARJAKAJ” SH.P.K, PĖR “PRODHIMIN E ENERGJISE ELEKTRIKE” NGA HEC “BENE”, MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S NR 43, DATĖ 14.10.2004

VENDIM Nr. 5 Datė 17.01.2014 MBI ANKANDIN E MUAJIT SHKURT 2014 TĖ KAPACITETEVE TĖ INTERKONJEKSIONIT

VENDIM Nr. 6 Datė 30.01.2014 MBI FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ KURUM INTERNATIONAL SH.A, PĖR TRANSFERIMIN E ASETEVE TĖ HEC “ULĖZ”-“SHKOPET”, “BISTRICA 1” DHE BISTRICA 2” NĖ KUADĖR TĖ E MARRĖVESHJES ME “IFC”

VENDIM Nr. 7 Datė 06.02.2014 PĖR MIRATIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISĖ KURUM INTERNATIONAL SH.A, PĖR TRANSFERIMIN E ASETEVE TĖ HEC “ULĖZ”-“SHKOPET”, “BISTRICA 1” DHE BISTRICA 2” NĖ KUADĖR TĖ MARRĖVESHJES ME “IFC”

VENDIM Nr. 8 Datė 06.02.2014 PĖR SHFUQIZIMIN E VENDIMIT TĖ BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S, NR. 144, DATĖ 22.11.2013, “MBI PEZULLIMIN E PROĒEDIMIT TĖ TRANSFERIMIT TĖ LIĒENSĖS SĖ PRODHIMIT DHE TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA SHOQĖRIA WONDER POWER SHA TEK SHOQĖRIA BHP ENERGY SH.P.K

VENDIM Nr. 9 Datė 06.02.2014 MBI NJĖ SHTESE NE “RREGULLOREN MBI PROCEDURAT E EMĖRIMIT TE ADMINISTRATORIT DHE KOMPETENCAT E TIJ, NE ZBATIM TE NENIT 18, PIKA 4/C TE LIGJIT NR. 9072, DATE 22.05.2003 “PĖR SEKTORIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE”

VENDIM Nr. 10 Datė 06.12.2013 MBI KĖRKESEN E SHOQĖRISE KESH SH.A PĖR RINOVIMIN E LIĒENSĖS NE AKTIVITETIN E FURNIZUESIT PUBLIK ME SHUMICĖ

VENDIM Nr. 11 Datė 06.02.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR RINOVIMIN E LICENSĖS SĖ SHOQĖRISĖ KESH SH.A NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 12, Datė 14.02.2014 MBI SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E “PROGRAMIT TĖ PĖRPUETHSHMĖRISĖ RREGULLATORE/REGULATORY COMPLIANCE PROGRAMME” PARAQITUR NGA TAP AG NĖ BAZĖ TĖ “OPINIONIT TĖ PĖRBASHKĖT PĖRFUNDIMTAR /FINAL JOINT OPINION” NĖ KUADĖR TĖ PROCEDURĖS SĖ PĖRJASHTIMIT PĖR GAZSJELLĖSIN TAP

VENDIM Nr. 13 Datė 03.03.2014 MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ OST SH.A PĖR ZGJIDHJEN E MARRĖVESHJEVE PĖR PJESĖMARRJEN NĖ TREG, TĖ LIDHURA NDĖRMJET CEZ TRADE ALBANIA SH.P.K DHE OST SH.A – OT DHE PĖR TĖRHEQJEN NGA TREGU I ENERGJISĖ TĖ CEZ TRADE ALBANIA

VENDIM Nr. 14 Datė 03.03.2014 PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “SPAHIU - GJANĒ” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 15 Datė 13.03.2014 PĖR MIRATIMIN E RAPORTIT VJETOR TĖ ERE-s “GJENDJA E SEKTORIT TĖ ENERGJISĖ DHE VEPRIMTARIA E ERE-s GJATĖ VITIT 2013

VENDIM Nr. 16, Datė 13.03.2014 MBI MIRATIMIN E UDHĖZUESIT PĖR MENAXHIMIN DHE ALOKIMIN E KAPACITETEVE NE PROJEKTIN TRANS ADRIATIC PIPELINE (TAP) PER FAZEN E PARE TE REZERVIMIT (FIRST BOOKING PHASE) SIPAS “OPINIONIT TĖ PĖRBASHKĖT PĖRFUNDIMTAR /FINAL JOINT OPINION” NĖ KUADĖR TĖ PROCEDURĖS SĖ PĖRJASHTIMIT PĖR GAZSJELLĖSIN TAP

VENDIM Nr. 17, Datė 13.03.2014 MBI SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E “NJOFTIMIT TĖ FAZĖS SĖ REZERVIMIT /BOOKING PHASE NOTICE” PARAQITUR NGA TAP AG PĖR PROCEDURĖN E ALOKIMIT TĖ KAPACITETEVE TĖ GAZSJELLĖSIT TAP NĖ PĖRPUTHJE ME UDHĖZUESIN E APROVUAR ME VENDIMIN NR.16, DATĖ 13.03.2014

VENDIM Nr. 18 Datė 21.03.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “ENREL HYDRO” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTIRIKE NGA HEC- ET “ZEREC 1” DHE “ZEREC 2”

VENDIM Nr. 19 Datė 21.03.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “ENREL HYDRO” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 20 Datė 21.03.2014 PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “M.T.C ENERGY” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTIRIKE NGA HEC “RADOVĖ”

VENDIM Nr. 21 Datė 21.03.2014 PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “M.T.C ENERGY” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 22 Datė 21.03.2014 PĖR KUALIFIKIMIN E IMPIANTIT PRODHUES TĖ SHOQĖRISE “M.T.C ENERGY” SH.P.K NGA HEC “RADOVĖ”

VENDIM Nr. 23 Datė 21.03.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE TĖ LICENSIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “DANSKE COMMODITIES ALBANIA” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E FURNIZUESIT TĖ KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 24 Datė 21.03.2014 MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “ĒEZ TRADE ALBANIA” SH.P.K PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR HEQJEN E LIĒENSAVE: NR. 91 SERIA TE10P DHE NR. 92 SERIA FP10K DHĖNĖ ME VENDIMET NR. 1 DHE NR. 2 DATĖ 20.01.2010 TĖ BORDIT TĖ KOMISIONERVE TĖ ERE-S PĖR AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE DHE TĖ FURNIZUESIT TĖ KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 25 Datė 21.03.2014 MBI KĖRKESĖN PĖR FILLIMIN E NJĖ PROCEDURE HETIMORE ADMINISTRATIVE PĖR SHPALLJEN ABSOLUTISHT TĖ PAVLEFSHĖM TĖ VENDIMEVE NR. 69 DHE 70, DATĖ 12.12.2007, TĖ BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S QĖ KANĖ TRANSFERUAR LIĒENSAT NGA SHOQĖRITĖ KONĒESIONARE “ESSEGEI SHQIPĖRI SMOKTHINA” SH.P.K HE“HYDROELECTRIC COMPANY OF ALBANIA” SH.P.K TEK SHOQĖRITĖ “ALBANIAN GREEN ENERGY” DHE “BALKAN GREEN ENERGY”

VENDIM Nr. 26 Datė 21.03.2014 MBI KĖRKESĖN E NJĖ PREJ AKSIONERĖVE TĖ SHOQĖRISĖ “PROJEKSION ENERGJI” SH.A PĖR HEQJEN E LIĒENSĖS DHE ZGJIDHJEN E MOSMARRĖVESHJES MIDIS PALĖVE

VENDIM Nr. 27 Datė 31.03.2014 PĖR MIRATIMIN E KONTRATĖS TIP MBI VERIFIKIMIN E MATESAVE KUR FUTEN PĖR HERĖ TĖ PARĖ NĖ TREG DHE/OSE KUR VENDOSEN PĖR HERĖ TĖ PARĖ NĖ PĖRDORIM; INSPEKTIMIN PERIODIK PĖR VERIFIKIMIN E SAKTĖSISĖ SĖ MATĖSAVE DHE TĖ SISTEMIT TĖ MATJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, KOLAUDIMIN DHE VULOSJEN SI DHE TĖ MIRĖMBAJTJES SĖ TYRE.

VENDIM Nr. 28 Datė 31.03.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE TĖ LICENSIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “POWER WIND ENERGY” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E TREGĖTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 29 Datė 31.03.2014 PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “AYEN ENERGY TRADING” SH.A NĖ AKTIVITETIN E TREGĖTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 30 Datė 31.03.2014 PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “AYEN ELEKTRIK TRADING” Sh.A NĖ AKTIVITETIN E FURNIZUESIT TE KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 31 Datė 31.03.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE TĖ LICENSIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “GURSHPATE ENERGY” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC- “GURSHPATE 1” DHE HEC “GURSHPATE 2”

VENDIM Nr. 32 Datė 13.05.2014 MBI PROBLEMET E FURNIZIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NĖ ZONAT INFORMALE DHE PĖR KLIENTĖT QĖ NUK PLOTĖSOJNĖ KUSHTET TEKNIKE

VENDIM Nr. 33 Datė 13.05.2014 MBI KĖRKESĖN E NJĖRIT PREJ AKSIONERĖVE TĖ SHOQĖRISĖ “PROJEKSION ENERGJI” SH.A PĖR RISHIKIMIN E VENDIMIT TĖ BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S NR. 26, DATĖ 21.03.2014 “MBI KĖRKESĖN E NJĖ PREJ AKSIONERĖVE TĖ SHOQĖRISĖ “PROJEKSION ENERGJI” SH.A PĖR HEQJEN E LIĒENSĖS DHE ZGJIDHJEN E MOSMARRĖVESHJES MIDIS PALĖVE”

VENDIM Nr. 34 Datė 13.05.2014 PĖR RINOVIMIN E LIĒENSĖS SĖ SHOQĖRISĖ KESH SH.A NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 35 Datė 13.05.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “BISTRICA 3 ENERGY” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTIRIKE NGA HEC- ET “BISTRICA 3” DHE “BISTRICA 4”

VENDIM Nr. 36 Datė 13.05.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “BISTRICA 3 ENERGY” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 37 Datė 13.05.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE TĖ SHQYRTIMIT TĖ APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISE “BISTRICA 3 ENERGY” SH.P.K PĖR KUALIFIKIMIN E IMPIANTIT PRODHUES NGA HEC- ET “BISTRICA 3” DHE “BISTRICA 4”

VENDIM Nr. 38 Datė 13.05.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “GJURR REC” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTIRIKE NGA HEC “MALLA”

VENDIM Nr. 39 Datė 13.05.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “GJURR REC” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 40 Datė 13.05.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE TĖ SHQYRTIMIT TĖ APLIKIMIT TĖ SHOQĖRISE “GJURR REC” SH.P.K PĖR KUALIFIKIMIN E IMPIANTIT PRODHUES NGA HEC “MALLA”

VENDIM Nr. 41 Datė 13.05.2014 PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “ENREL HYDRO” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTIRIKE NGA HEC- ET “ZEREC 1” DHE “ZEREC 2”

VENDIM Nr. 42 Datė 13.05.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “AYEN AS ENERGJI” SH.A NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 43 Datė 13.05.2014 PĖR MIRATIMIN E NJĖ NDRYSHIMI NĖ RREGULLAT E TREGUT SHQIPTAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 44 Datė 13.05.2014 MBI ANKIMIN E CEZ SHPĖRNDARJE SH.A NE ADMINISTRIM TE PĖRKOHSHĖM MBI VENDIMIN NR. 27 DATE 31.03.2014 "PĖR MIRATIMIN E KONTRATĖS TIP MBI VERIFIKIMIN E MATĖSAVE KUR FUTEN PĖR HERE TE PARE NE TREG DHE/OSE KUR VENDOSEN PĖR HERE TE PARE NE PĖRDORIM; INSPEKTIMIN PERIODIK PĖR VERIFIKIMIN E SAKTĖSISĖ SE MATĖSAVE DHE TE SISTEMIT TE MATJES SE ENERGJISĖ ELEKTRIKE, KOLAUDIMIN DHE VULOSJEN SI DHE TE MIRĖMBAJTJES SE TYRE"

VENDIM Nr. 45 , Datė16.06.2014 PĖR AUTORIZIMIN E ADMINISTRATORIT TĖ PĖRKOHSHĖM TĖ SHOQĖRISĖ CEZ SHPĖRNDARJE SH.A

VENDIM Nr.46, Datė 16.06.2014 PĖR AUTORIZIMIN E KRYETARIT TĖ ENTIT RREGULLATOR TĖ ENERGJISĖ

VENDIMI Nr.47, Datė 07.07.2014 PER MIRATIMIN E PAGESAVE TĖ RREGULLIMIT PĖR VITIN 2014

VENDIM Nr. 48 Datė 07.07.2014 PĖR MIRATIMIN E PROJEKT – BUXHETIT TĖ ERE-S PĖR VITIN 2014

VENDIM Nr. 49 Datė 07.07.2014 PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “GURSHPATĖ ENERGY” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC- “GURSHPATĖ 1” DHE HEC “GURSHPATĖ 2”

VENDIM Nr. 50 Datė 07.072014 PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “ENREL HYDRO” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 51 Datė 07.07.2014 PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “POWER WIND ENERGY” SH.P.KNĖ AKTIVITETIN E TREGĖTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 52 Datė 07.07.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “ALBANIAN GENERAL ELEKTRICITY” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 53 Datė 07.07.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “ANTIX” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 54 Datė 07.07.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “PTA” (POWER TRADE ALBANIA) SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 55 Datė 07.07.2014 PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “DANSKE COMMODITIES ALBANIA” SH.P.KNĖ AKTIVITETIN E FURNIZUESIT TĖ KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr.56 Datė 07.07.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR RINOVIMIN E LIĒENSĖS SĖ SHOQĖRISĖ “GSA” SH.P.K ME NR. 90 SERIA FK09P NĖ AKTIVITETIN E FURNIZUESIT TĖ KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE, MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE TĖ ERE-S NR. 102, DATĖ 21.12.2009

VENDIM Nr. 57 Datė 07.07.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE TĖ LICENSIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “AYEN AS ENERGJI” SH.ANĖ AKTIVITETIN E FURNIZUESIT TĖ KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 58 Datė 07.07.2014 PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “BISTRICA 3 ENERGY” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTIRIKE NGA HEC- ET “BISTRICA 3” DHE “BISTRICA 4”

VENDIM Nr. 59 Datė 07.07.2014 PĖR PĖR KUALIFIKIMIN E IMPIANTIT PRODHUES TĖ SHOQĖRISE “BISTRICA 3 ENERGY” SH.P.K NGA HEC- ET “BISTRICA 3” DHE “BISTRICA 4”

VENDIM Nr.61 Datė 07.07. 2014 MBI DISA NDRYSHIME DHE SHTESA TĖ RREGULLAVE TĖ ALOKIMIT TĖ KAPACITETEVE TĖ INTERKONJEKSIONEVE

VENDIM Nr. 62 Datė 07.07.2014 MBI KĖRKESĖN E SHOQĖRISĖ “ĒEZ TRADE ALBANIA” SH.P.K PĖR HEQJEN E LIĒENSAVE: NR. 91 SERIA TE10P DHE NR. 92 SERIA FP10K DHĖNĖ ME VENDIMET NR. 1 DHE NR. 2 DATĖ 20.01.2010 TĖ BORDIT TĖ KOMISIONERVE TĖ ERE-S PĖR AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE DHE TĖ FURNIZUESIT TĖ KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 63 Datė 17.07.2014 Per Miratimin e ndryshimit te emrit tregtare te shoqėrisė “Cez Shperdarje” sh.a

VENDIM Nr. 64 Datė 22 .07. 2014 MBI MIRATIMIN E INVESTIMEVE NE RRJETIN E SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 65 Datė 22.07.2014 Pėr largimin e z.Ronald Marx si administrator i Operatorit te Shpėrndarjes se Energjisė Elektrike sh.a (ish CEZ Shpėrndarje sh.a) gjate kohėzgjatjes se administrimit te pėrkohshėm

VENDIM Nr. 66 Datė 29.07.2014 Pėr dhėnien e Autorizimit tė Posaēėm Z. Arben Seferaj, Administrator i pėrkohshėm i shoqėrisė Operatori i Shpėrndarjes sė Energjisė Elektrike (OSHEE) SH.A, qė tė ketė tė gjitha kompetencat pėr ndjekjen e procedurave tė nevojshme pėr sigurimin dhe nėnshkrimin e Garancisė Bankare si dhe instrumenteve tė tjera financiare tė domosdoshme pėr plotėsimin e kushteve tė Marrėveshjes sė Mirėkuptimit ndėrmjet Republikės sė Shqipėrisė dhe Shoqėrisė CEZ a.s., tė datės 23 Qershor 2014

VENDIM Nr. 67 Datė 22.08.2014 PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “GJURR REC” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HEC- “MALLA 

VENDIM Nr. 68 Datė 22.08.201PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “GJURR REC” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 69 Datė 22.08.2014 PĖR KUALIFIKIMIN E IMPIANTIT PRODHUES TĖ SHOQĖRISE “GJURR REC ” SH.P.K NGA HEC- MALLA


VENDIM Nr. 70 Datė 22.08.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “Komp.Energji” sh.p.k., NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 71 Datė 22.08.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “KOMP.ENERGJI” sh.p.k., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 72 Datė 22.08.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR KUALIFIKIMIN E IMPIANTEVE PRODHUES TE SHOQĖRISĖ “Komp.Energji” sh.p.kPER Hec-et“Hurdhas 1”, “Hurdhas 2” dhe “Hurdhas 3” si burim i rinovueshem energjie 

VENDIM Nr. 73 Datė 22.08.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “SA’GA-MAT” sh.p.k., NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE nga Hec-et “German 1”, “German 2”, “German 3” dhe “German 4”.

VENDIM Nr. 74 Datė 22.08.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “SA’GA-MAT ” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE per Hec-et “German 1”, “German 2”, “German 3” dhe “German 4”.

VENDIM Nr. 75 Datė 22.08.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR KUALIFIKIMIN E IMPIANTEVE PRODHUES TE SHOQĖRISĖ “SA’GA-MAT” sh.p.k PER Hec-et “German 1”, “German 2”, “German 3” dhe “German 4”. si burim i rinovueshem energjie

VENDIM Nr. 76 Datė 22.08.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “EMIKEL” sh.p.k., NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 77 Datė 22.08.2014 PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “BISTRICA 3 ENERGY” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr.78 Datė 09.09. 2014 PĖR MIRATIMIN e kėrkesės sė OSHEE sh.a. pėr kryerjen e investimit nė ndėrtimin e N/Stacionit 110/35/10 nė Ēorovode me fuqi tė instaluar 25 MVA

VENDIM Nr. 79 Datė 09.09.2014PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “AYEN AS ENERGJI ” SH.A NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 80 Datė 16.09.2014 PĖR Licensimin e shoqėrisė “PTA” shpk, nė aktivitetin e TregĖtimit tė Energjisė Elektrike pėr njė afat 5 vjeĒar

VENDIM Nr. 81 Datė 16.09.2014 PĖR Licensimin e shoqėrisė “Albanian General Electricity” sh.A nė aktivitetin e Tregtimit tė Energjisė Elektrike pėr njė afat 5 vjecar.

VENDIM Nr. 82 Datė 16.09.2014 PĖR Licensimin e shoqėrisė “Antix” sh.p.k, nė aktivitetin e TregĖtimit tė Energjisė Elektrike pėr njė afat 5 vjeĒar

VENDIM Nr. 83 Datė 16.09.2014 PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “AYEN AS ENERGJI” SH.P.KNĖ AKTIVITETIN E FURNIZUESIT TĖ KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE  

VENDIM Nr. 84 Datė 16.09.2014 PĖR Rinovimin e licensės sė shoqėrisė “GSA” sh.p.k., nė aktivitetin e Furnizuesit tė Kualifikuar tė Energjisė Elektrike, miratuar me Vendimin e Bordit tė Komisionerėve Nr.102, datė 21.12.2009

VENDIM Nr. 85 Datė 16.09.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE TĖ LIĒENSIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “A&A GROUP ” sh.p.k. NĖ AKTIVITETIN E FURNIZUESIT TĖ KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE 

VENDIM Nr 86 datė 29.09.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE TĖ LICENSIMIT TE SHOQERISE shoqėrisė “EFT ALBANIA” sh.p.k., nė aktivitetin e Tregtimit tė Energjisė Elektrike

VENDIM Nr. 87 Datė 29.09.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE TĖ LIĒENSIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “EFT ALBANIA”SH.P.K. NĖ AKTIVITETIN E FURNIZUESIT TĖ KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 88 Datė 29.09.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “UKKO” sh.a. NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE nga Impiante Fotovoltaike.

VENDIM Nr. 89 Datė 03.10.2014 Mbi miratimin e kėrkesės pėr dhėnien e autorizimit pėr nėnshkrimin e marrėveshjeve nė kuadėr tė sigurimit tė kredisė nga Banka Botėrore pėr projektin pėr rimėkėmbjen e sektorit tė energjisė elektrike

VENDIM Nr.90 Datė 06.10.2014 MBI MIRATIMIN E TRANSFERIMIT TĖ AKSIONEVE TĖ SHOQĖRISĖ OSHEE SH.A. (NJOHUR MĖ PARĖ SI CEZ SHPĖRNDARJE SH.A), NGA SHOQĖRIA CEZ A.S TEK MINISTRIA E ZHVILLIMIT EKONOMIK, TREGTISĖ DHE SIPĖRMARRJES

VENDIM Nr. 91 Datė 06.10.2014 Per fillimin e procedurave per percaktimin e tarifes se transmetimit te energjise elektrike per OST sha. per vitin 2015.

VENDIM Nr. 92 Datė 06.10.2014 PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “SA’GA-MAT” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE nga Hec-et “German 1”, “German 2”, “German 3” dhe “German 4”, me fuqi totale 4.98 MW

VENDIM Nr. 93 Datė 0610.2014 PĖR KUALIFIKIMIN E IMPIANTIT PRODHUES TĖ SHOQĖRISE SA’GA-MAT” shpk NGA Hec-et “German 1”, “German 2”, “German 3” dhe “German 4” me fuqi totale 4.98 MW

VENDIM Nr. 94 Datė 06.10.2014 PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “Komp.Energji” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE nga Hec-et “Hurdhas 1”, “Hurdhas 2” dhe “Hurdhas 3” me fuqi totale 4.21 MW

VENDIM Nr. 95 Datė 06. 10.2014 PĖR KUALIFIKIMIN E IMPIANTIT PRODHUES TĖ SHOQĖRISE KOMP.ENERGJI” shpk NGA Hec-et Hurdhas 1”, “Hurdhas 2” dhe “Hurdhas 3” me fuqi totale 4.21 MW

VENDIM Nr.96 Date 27.10.2014 PER LICENSIMIN E SHOQERISE OPERATORI I SHPERNDARJES TE ENERGJISE ELEKTRIKE SH.A NE AKTIVITETIN E SHPERNDARJES TE ENERGJISE ELEKTRIKE

VENDIM Nr.97 Date 27.10.2014 PER LICENSIMIN E SHOQERISE OPERATORI I SHPERNDARJES TE ENERGJISE ELEKTRIKE SH.A NE AKTIVITETIN E FURNIZUESIT PUBLIK ME PAKICE TE ENERGJISE ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 98 Date 27.10.2014 PER PĖRFUNDIMIN E ADMINISTRIMIT TE PĖRKOHSHĖM TE SHOQĖRISĖ OPERATORI I SISTEMIT TE SHPĖRNDARJES SE ENERGJISĖ ELEKTRIKE SH.A (OSHEE)

VENDIM Nr. 99 Datė 07.11.2014 PĖR FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR PĖRCAKTIMIN E TARIFĖS SĖ

PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA KESH SH.A. PĖR VITIN 2015

VENDIM Nr. 100 Datė 07.11.2014 FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR PĖRCAKTIMIN E TARIFĖS SĖ

ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR FURNIZUESIN PUBLIK ME SHUMICĖ (KESH sh.a.) PĖR VITIN 2015

VENDIM Nr. 101 Datė 07.11.2014 PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “UKKO” SH.A., NE AKTIVITETIN E PRODHIMIT TE ENERGJISE ELEKTRIKE NGA IMPIANTE FOTOVOLTAIKE ME FUQI 1 MW

VENDIM Nr. 102 Datė 07.11.2014 PĖR LICENSIMIN E SHOQERISE “KOMP.ENERGJI” SH.P.K., NEAKTIVITETIN E TREGETIMIT TE ENERGJISE ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 103 Datė 07.11.2014 PĖR LICENSIMIN E SHOQERISE “SA’GA-MAT” SH.P.K., NE AKTIVITETIN E TREGETIMIT TE ENERGJISE ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 104 Datė 07.11. 2014 PĖR LICENSIMIN E SHOQERISE “EMIKEL” SH.P.K., NE AKTIVITETIN E TREGETIMIT TE ENERGJISE ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 105 Datė 07.11.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “LE TRADING ALBANIA ” SH.P.K. NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 106 Datė 07.11.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “AXPO ALBANIA” SH.A. NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 107 Datė 07.11. 2014 FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR RINOVIMIN E LICENSĖS SĖ SHOQĖRISĖ “AXPO ALBANIA” SH.A. NĖ AKTIVITETIN E FURNIZUESIT TĖ KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE MIRATUAR ME VENDIMIN E BORDIT TĖ KOMISIONERĖVE NR.102, DATĖ 21.12.2009

VENDIM Nr. 108 Datė 14.11.2014 PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “EFT ALBANIA” SH.P.K., NĖ AKTIVITETIN E TREGĖTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

VENDIM Nr. 109 Datė 14.11. 2014 LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “EFT ALBANIA” SH.P.K. NĖ AKTIVITETIN E FURNIZUESIT TĖ KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE 

VENDIM Nr. 110 Datė 18.11.2014 FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR PĖRCAKTIMIN E TARIFĖS
PĖR AKTIVITETIN E SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR VITIN 2015
 

VENDIM Nr. 111 Datė 18.11.2014 FILLIMIN E PROCEDURAVE PĖR PĖRCAKTIMIN E TARIFĖS
PĖR AKTIVITETIN E FURNIZIMIT ME PAKICĖ TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR VITIN 2015

    

VENDIM Nr. 112 Datė 19.11.2014 PĖR fillimin e procedurave per shqyrtimin e kerkeses per Miratimin e planit te Investimeve 2015 per OST sh.a.

 

 

 

VENDIM Nr. 113 Datė 19.11.2014 PĖR fillimin e procedurave per shqyrtimin e kerkeses per Miratimin e planit te Investimeve 2015 per KESH sh.a.

 

 

 

PROJEKT- VENDIM Nr. 114 Datė 19.11.2014 PĖR fillimin e procedurave per shqyrtimin e kerkeses per Miratimin e planit te Investimeve 2015 per OSHEE sh.a.

 

 

 

VENDIM Nr.115 Datė.  01.12..2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE TĖ LICENSIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “POWER ELEKTRIK SLLABINJE” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E FURNIZUESIT TĖ KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE
 

 

 

 

VENDIM Nr.116  Datė. 01.12.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE tĖ Licensimit tĖ shoqėrisė “HIDROPOWER ELEKTRIK” sh.p.k., nė aktivitetin e TregĖtimit tė Energjisė Elektrike
 

 

 

 

VENDIM Nr.117  Datė. 01.12..2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE TĖ LICENSIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “HIDROPOWER ELEKTRIK” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E FURNIZUESIT TĖ KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE
 

 

 

 

VENDIM Nr.118  Datė. 01.12.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE tĖ Licensimit tĖ shoqėrisė “POWER ELEKTRIK SLLABINJE” sh.p.k., nė aktivitetin e TregĖtimit tė Energjisė Elektrike
 

 

 

 

VENDIM Nr 119 Datė. 01.12. 2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE tĖ Licensimit tĖ shoqėrisė “NOA ENERGY TRADE” sh.p.k., nė aktivitetin e TregĖtimit tė Energjisė Elektrike
 

 

 

 

VENDIM  Nr.120 Datė. 01.12.2014 R FILLIMIN E PROĒEDURAVE TĖ LIĒENSIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “NOA ENERGY TRADE”SH.P.K. NĖ AKTIVITETIN E FURNIZUESIT TĖ KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE
 

 

 

 

VENDIM  Nr.121 Datė.  01.12.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “FATLUM” sh.p.k NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE nga Hec “Perrollaj”
 

 

 

 

VENDIM Nr.122  Datė. 01.12. 2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE tĖ Licensimit tĖ shoqėrisė “FATLUM” sh.p.k., nė aktivitetin e TregĖtimit tė Energjisė Elektrike
 

 

 

 

VENDIM  Nr. 123 Datė.  01.12.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR KUALIFIKIMIN E IMPIANTIT PRODHUES TE SHOQĖRISĖ “FATLUM” sh.p.k  PER Hec  “Perrollaj”  si burim i rinovueshem energjie
 

 

 

 

VENDIM Nr.124 Datė. 01.12.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “DRAGOBIA ENERGY” sh.p.k NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE nga Hec-et “Ceremi” dhe “Dragobia”
 

 

 

 

VENDIM Nr.125 Datė. 01.12.2014 R FILLIMIN E PROĒEDURAVE TĖ LIĒENSIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “DRAGOBIA ENERGY”SH.P.K. NĖ AKTIVITETIN E FURNIZUESIT TĖ KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE
 

 

 

 

VENDIM Nr 126 Datė. 01.12. 2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE tĖ Licensimit tĖ shoqėrisė “FUTURE ENERGY AL” sh.p.k., nė aktivitetin e TregĖtimit tė Energjisė Elektrike
 

 

 

 

VENDIM  Nr.127  Datė. 01.12.2014 R  FILLIMIN E PROĒEDURAVE TĖ LIĒENSIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “FUTURE ENERGY AL ”SH.P.K. NĖ AKTIVITETIN E FURNIZUESIT TĖ KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

 

 

 

VENDIM Nr.128 Date. 01.12.2014 PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “AXPO ALBANIA” sh.a., NĖ AKTIVITETIN E TREGĖTIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE
 

 

 

 

VENDIM Nr 129 datė 03.12.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE tĖ Licensimit tĖ shoqėrisė “DRAGOBIA ENERGY ” sh.p.k., nė aktivitetin e TregĖtimit tė Energjisė Elektrike


 

 

VENDIM  Nr. 130 Datė 03.12.2014 MBI PROĒEDURAT PĖR  BLERJEN E ENERGJISĖ  ELEKTRIKE PĖR MBULIMIN  E  HUMBJEVE NE  SISTEMIN  E SHPĖRNDARJES NGA OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE  SH.A (OSSHE SH.A)VENDIM Nr.131  Datė 24 .12.2014 PĖR RINOVIMIN E LIĒENSĖS SĖ SHOQĖRISĖ “AXPO ALBANIA” SH.A. NĖ AKTIVITETIN E FURNIZUESIT TĖ KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE.

  VENDIMNr.131  Datė 24 .12.2014 PĖR RINOVIMIN E LIĒENSĖS SĖ SHOQĖRISĖ “AXPO ALBANIA” SH.A. NĖ AKTIVITETIN E FURNIZUESIT TĖ KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE 

 

 

VENDIM Nr.132    Datė  24.12.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “ ANIO OIL& GAS ” SH.A. NĖ AKTIVITETIN E TREGTIMIT TĖ GAZIT NATYROR

 

 

 

VENDIM Nr. 133 Datė 24.12.2014 PĖR LIĒENSIMIN E shoqėrisė “Le Trading Albania ” sh.p.k. nė aktivitetin e Tregtimit tė Energjisė Elektrike

 

 

 

VENDIM  Nr. 134 Datė 24.12.2014 PĖR LICENSIMIN E SHOQĖRISĖ “A&A GROUP ” SH.P.K NĖ AKTIVITETIN E FURNIZUESIT TĖ KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

 

 

 

VENDIM Nr.135 , Datė 24.12.2014 MBI  SHQYRTIMIN DHE MIRATIMIN E “ENERGY REGULATOR’S JOINT OPINION ON TAP AG’S REQUEST FOR A PROLONGATION OF THE VALIDITY PERIOD OF THE EXEMPTION DECISION” / “OPINIONI I PERBASHKET I RREGULLATOREVE TE ENERGJISE MBI KERKESEN E TAP AG PER SHTYRJE TE PERIUDHES SE VLEFSHMERISE TE VENDIMIT TE PERJASHTIMIT”

 

 

 

VENDIM Nr. 136 Datė 26.12.2014 Per Miratimin e planit tĖ Investimeve TĖ KESH sh.a. PĖR VITIN 2015

 

 

 

VENDIM Nr. 137 Datė 26.12.2014 pėr Miratimin e planit tė Investimeve  tė OST sh.a. pėr  vitin 2015

 

 

 

VENDIM Nr.  138 Datė 26.12.2014 Pėr miratimin e Planit tė Investimeve tė OSHEE sh.a. pėr vitin 2015

 

 

 

VENDIM Nr. 139 Datė 26.12.2014 PĖR

 

PĖRCAKTIMIN E TARIFĖS SĖ PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA KESH SH.A. PĖR VITIN 2015

 

 

 

VENDIM Nr. 140 Datė 26.12.2014 PĖR  PĖRCAKTIMIN E TARIFĖS SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR FURNIZUESIN PUBLIK ME SHUMICĖ PĖR VITIN 2015

 

 

 

VENDIM Nr. 141  Datė 26.12.2014 PĖR PĖRCAKTIMIN E TARIFĖS PĖR SHĖRBIMET NDIHMĖSE  TĖ KESH SH.A.  PĖR VITIN 2015

 

 

 

 

VENDIM Nr. 143 Datė 26.12.2014 PĖR  RISHIKIMIN  E ĒMIMIT UNIK TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR TĖ LICENSUARIT PĖR PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HIDROCENTRALET EKZISTUESE ME FUQI TĖ INSTALUAR DERI NĖ 15 MW,  PĖR VITET 2013 DHE 2014

 

 

 

 

 VENDIM Nr. 144  Datė 26.12.2014 PĖR RISHIKIMIN E ĒMIMIT UNIK TĖ SHITJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR TĖ LIĒENSUARIT PĖR PRODHIMIN E ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA HIDROCENTRALET E RINJ ME FUQI TĖ INSTALUAR DERI NĖ 15 MW PĖR VITET 2013 dhe 2014 

 

 

 

VENDIM Nr. 145  Datė 26.12.2014 PĖR PĖRCAKTIMIN E TARIFĖS TĖ TRANSMETIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE NGA OST SH.A PĖR VITIN 2015

 

 

 

VENDIM Nr. 146 Datė 26.12.2014 PĖR PĖRCAKTIMIN E TARIFĖS TĖ SHĖRBIMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR VITIN 2015  ne nivelin e tensionit 35 kV

 

 

 

VENDIM Nr. 147 Datė 26.12.2014 PĖR PĖRCAKTIMIN E TARIFĖS MESATARE TĖ SHĖRBIMIT TĖ SHPĖRNDARJES SĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR VITIN 2015

 

 

 

VENDIM Nr. 148  Datė 26.12.2014 PĖR  PĖRCAKTIMIN E ĒMIMEVE TĖ SHITJES ME PAKICĖ TĖ

 

ENERGJISĖ ELEKTRIKE PĖR KONSUMATORĖT TARIFORĖ PĖR VITIN 2015

 

 

 

VENDIM Nr. 149  Datė  29.12.2014 MBI FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISE “UJSJELLĖS KANALIZIME TIRANĖ” SH.A. PĖR TRANSFERIMIN E LIĒENSĖS SĖ PRODHIMIT TĖ ENERGJISE ELEKTRIKE NGA SHOQERIA “UJSJELLĖS KANALIZIME TIRANĖ” SH.A. TEK SHOQERIA “Hec Lanabregas” sh.a.

 

VENDIM Nr.151 Datė. 29.12.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE TĖ LIĒENSIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “ALBANIAN ENERGY SUPPLIER”SH.P.K. NĖ AKTIVITETIN E FURNIZUESIT TĖ KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE 

 

 VENDIM Nr.152 Datė. 29.12.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR LIĒENSIMIN E SHOQĖRISĖ “AYEN AS ENERGJI sh.a.”  NĖ AKTIVITETIN E PRODHIMIT TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE nga Hec-et “Gojan”, “Gjegjan”, “Peshqesh” dhe “Fangu”

 

 VENDIM Nr 153 datė 29.12.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE tĖ Licensimit tĖ shoqėrisė “DEVOLL HIDROPOWER” sh.a., nė aktivitetin e TregĖtimit tė Energjisė Elektrike

VENDIM Nr.154 Datė. 29.12.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE TĖ LIĒENSIMIT TĖ SHOQĖRISĖ “Devoll Hidropower” SH.A. NĖ AKTIVITETIN E FURNIZUESIT TĖ KUALIFIKUAR TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE

 VENDIM Nr 155 datė 29.12.2014 PĖR MIRATIMIN E NJĖ NDRYSHIMI NĖ RREGULLAT E TREGUT SHQIPTAR TĖ ENERgJISĖ ELEKTRIKE


 

 

VENDIM Nr.  156 Datė 01.12.2014 Mbi miratimin e Rregullave te Ankandit te Zyres se Koordinuar te Ankandeve per Evropen Juglindore (SEE CAO)

 

 VENDIM Nr. 157  Datė  29.12.2014 MBI FILLIMIN E PROĒEDURAVE PĖR SHQYRTIMIN E KĖRKESĖS SĖ SHOQĖRISE “UJSJELLĖS KANALIZIME TIRANĖ” SH.A. PĖR TRANSFERIMIN E LIĒENSĖS SĖ TREGTIMIT TĖ ENERGJISE ELEKTRIKE NGA SHOQERIA “UJSJELLĖS KANALIZIME TIRANĖ” SH.A. TEK SHOQERIA “Hec  Lanabregas” sh.a.

 


VENDIM Nr 150 datė 29.12.2014 PĖR FILLIMIN E PROĒEDURAVE tĖ Licensimit tĖ shoqėrisė “ALBANIAN ENERGY SUPPLIER” sh.p.k., nė aktivitetin e TregĖtimit tė Energjisė Elektrike