Welcome to ERE

Bulevardi "Bajram Curri",
Rruga "Viktor Eftimiu"
nr.1023, Tirane
Tel&Fax: +355 042222963, 042269590
E-mail: erealb@ere.gov.al

Kliko ketu per vendndodhjen

NA KONTAKTONI

 

  • Home  
  • »  VENDIME  
  • »  Vendime te Bordit te Komisionereve  
  • »  Viti 2011  
PRINT Mail
Viti 2011
Rregjistri i vendimeve te ERE-s te vitit 2011

Vendim nr.1 per miratimin e rregullave dhe proēedurave tė shitjes sė energjisė elektrike.
 
Vendim nr.2 per miratimin udhėzuesit pėr aplikimin dhe tarifat e lidhjes sė re apo modifikimit tė lidhjes ekzistuese nė rrjetin elektrik tė ost sh.a
 
Vendim nr.3 per miratimin e marrėveshjes sė transmetimit tė energjisė elektrike midis OST sh.a dhe CEZ shpėrndarja sh.a

Vendim nr.4 per liēensimin e shoqėrisė “FERAR ENERGY” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektrike
 
Vendim nr.5 per licensimin e shoqėrisė “ENERGY SUPPLY - AL” sh.p.k nė aktivitetin e furnizuesit te kualifikuar te energjise elektrike
 
Vendim nr.6 per liēensimin e shoqėrisė “ENERGY SUPPLY-AL” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike
 
Vendim nr.7 per licensimin e shoqėrisė “ENERGY PARTNERS AL” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektrike
 
Vendim nr.8 per licensimin e shoqėrisė “ENERGY PARTNERS AL” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike
 
Vendim nr.9 pėr miratimin e rregullores pėr procedurat e licensimit, modifikimit, tranferimit te pjesshem ose te plote, heqjen dhe rinovimin e licensave ne sektorin e gazit natyror  
 
Vendim nr.10 pėr mospranimin e kėrkesės sė shoqėrisė “albanian chrome” pėr marrjen e statusit tė klientit tarifor
  
Vendim nr.12 pėr miratimin e raportit vjetor tė ere-s “gjėndja e sektorit tė energjisė dhe veprimtarisė sė ere-s gjatė vitit 2010
  
Vendim nr.13 per miratimin e rregullave pėr alokimin e kapaciteteve tė interkoneksionit

Vendim nr.14 per fillimin e proēedurave pėr liēensimin e shoqėrisė “hp ostrovica energy” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.15 per fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “hp ostrovica energy” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike 
  
Vendim nr.16 per mbylljen e proēedimit administrativ pėr shoqėrinė “balkan finance investment group” sh.p.k, lidhur me kėrkesėn pėr marrjen e statusit tė klientit tė kualifikuar tė energjisė elektrike 
  
Vendim nr.19 per pranimin e kėrkesės pėr rishqyrtim tė vendimit tė ere-s nr.10, datė 18.02.2011  
  
Vendim nr.20 per licensimin e shoqėrisė “rudnap energy tirana” sh.p.k nė aktivitetin e furnizuesit te kualifikuar tė energjisė elektrike 
  
Vendim nr.21 per liēensimin e shoqėrisė “korkis-2009” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektrike
 
Vendim nr.22 per pranimin e kerkeses per rishqyrtim te vendimit te ERE-s Nr.10 date  18.02.2011
 
Vendim nr.23 per licensimin e shoqerise "HEC-Vlushe" sh.p.k ne aktivitetin e prodhimit te energjise elektrike
 
Vendim nr.24 per licensimin e shoqerise "Hec-Vlushe" sh.p.k ne aktivitetin e tregetimit te energjise elektrike
 
Vendim nr.25 per licensimin e shoqerise "Hec-Dragoshtunje" sh.p.k ne aktivitetin e prodhimit te energjise elektrike
 
Vendim nr.26 per licensimin e shoqerise "Hec-Dragoshtunje" sh.p.k ne aktivitetin e tregetimit te energjise elektrike
 
Vendim nr.27 per licensimin e shoqerise "Hec-Dunice" sh.p.k ne aktivitetin e prodhimit te energjise elektrike
 
Vendim nr.28 per licensimin e shoqerise "Hec-Dunice" sh.p.k ne aktivitetin e tregetimit te energjise elektrike
 
Vendim nr.29 per miratimin e bilancit financiar tė ERE-s pėr vitin 2010
 
Vendim nr.30 per miratimin e rregullave dhe proēedurave tė blerjes nga KESH sh.a, sė energjisė elektrike, nga tregtarėt vendas dhe tė huaj
 
Vendim nr.31 mbi kontratėn pėr furnizimin me energji elektrike ndėrmjet shoqėrisė KESH sh.a (furnizuesi publik me shumicė) dhe shoqėrisė CEZ Shpėrndarje sh.a (furnizuesit publik me pakicė) pėr periudhėn 01.01.2011 deri mė 31.12.2011
 
Vendim nr.32 per mosfillimin e proēedurave pėr rinovimin e licensės sė shoqėrisė “GSA” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektirike
 
Vendim nr.33 per fillimin e proēedurave pėr liēensimin e shoqėrisė “IDRO ENERGJIA PULITA” sh.p.k  nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektrike
 
Vendim nr.34 per fillimin e proēedurave pėr liēensimin e shoqėrisė “BEKIM ENERGJITIK” sh.p.k  nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektrike
 
Vendim nr.35 per mosfillimin e proēedurave pėr licensimin e shoqėrisė “ERALD ENERGJITIK” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektirike
 
Vendim nr.36 mbi ankimimin e CEZ Shpėrndarje sh.a tė vendimit tė bordit tė komisionerėve tė ERE-s nr. 31, datė 31.03.2011 pėr miratimin e kontratės sė furnizimit me energji elektrike ndėrmjet shoqėrisė KESH sh.a (furnizuesi publik me shumicė) dhe shoqėrisė CEZ Shperndarje sh.a (furnizuesi publik me pakicė) pėr periudhėn 01.01.2011 – 31.12.2011
 
Vendim nr.37 per fillimin e proēedurave pėr liēensimin e shoqėrisė “dN & NAT ENERGJI” sh.p.k nė aktivtetine prodhimit tė energjisėelektrike
 
Vendim nr.38 per fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “GSA ” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike
 
Vendim nr.39 pėr fillimin e proēedurave pėr liēensimin e shoqėrisė “selishte” sh.p.k.
 
Vendim nr.40 pėr liēensimin e shoqėrisė “HP OSTROVICA ENERGY” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektrike
 
Vendim nr.41 per fillimin e procedurave te shqyrtimit te aplikimit te shoqerise “ ENERGJI ASHTA” sh.p.k per kualifikimin e impiantit prodhues hec ashta si burim i rinovueshėm energjie 
 
Vendim nr.42 pėr miratimin e "Metodologjise se Llogaritjes dhe Faturimit te Demit Ekonomik"
 
Vendim nr.43 per fillimin e proēedurave pėr liēensimin e shoqėrisė “HIDROPOWER ELEKTRIK” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektrike  
 
Vendim nr.44 per fillimin e procedurave pėr shqyrtimin e aplikimit tė shoqėrisė “OST” sh.a pėr tranferim aseti pėrkatėsisht nėnstacionin 110/20kv tė “ KALIMASHIT” tek shoqėria “CEZ SHPĖRNDARJE” sh.a
 
Vendim nr.45 per fillimin e proceduravė pėr modifikimin e licensės sė prodhimit tė energjisė elektrike tė shoqėrisė “FAVINA” 1 sh.p.k me seri PV05V, nr.29, lėshuar me vendimin e bordit tė komisionerėve tė ERE-S nr.116, datė 28.12.2010
 
Vendim nr.47 per pėrcaktimin e pagesave tė rregullimit pėr vitin 2011 pėr tė licensuarit nė sektorin e energjisė elektrike
 
Vendim nr.48 per licensimin e shoqėrisė “HP Ostrovica Energy” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike
 
Vendim nr.49 per fillimin e procedurave pėr rishikimin e rregullores per kriteret e dhenies dhe heqjes se statusit te klientit te kualifikuar
 
Vendim nr.50 pėr fillimin e procedurave pėr shqyrtimin e aplikimit tė shoqėrisė "kalivac green energy" sh.p.k pėr kualifikimin e impiantit prodhues (hec i kalivacit), si burim i rinovueshėm energjie
 
Vendim nr.51 per fillimin e proēedurave pėr licensimin e shoqėrisė “erald energjitik” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirike
 
Vendim nr.53 pėr fillimin e procedurave pėr rishikimin e rregullave tė praktikės dhe procedurave tė ERE-s

Vendim nr.54 pėr fillimin e proēedurave pėr liēensimin e shoqėrisė “EURON ENERGY GROUP” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektrike 

Vendim nr.55 pėr fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “EURON energy GROUP” shpk nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike 

Vendim nr.56 pėr kualifikimin e impiantit prodhues e HEC “ASHTA” si burim i rinovueshėm energjie

Vendim nr.57 pėr licensimin e shoqėrisė “GSA” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.58 pėr liēensimin e shoqėrisė “dN & NAT ENERGJI” sh.p.k nė aktivtetine prodhimit tė energjisėelektrike

Vendim nr.59 pėr liēensimin e shoqėrisė “HIDROPOWER ELEKTRIK” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.60 pėr liēensimin e shoqėrisė “selishte” sh.p.k
 
Vendim nr.61 pėr liēensimin e shoqėrisė “BEKIM ENERGJITIK” sh.p.k  nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektrike
 
Vendim nr.62 pėr miratimin e kontratės tip pėr shėrbimin e verifikimit, kontrollit fillestar dhe periodik tė matėsave tė energjisė elektrike

Vendim nr.63 pėr fillimin e proēedurave pėr licensimin e shoqėrisė “ERMA MP” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirike
 
Vendim nr.64 pėr fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “ERMA MP” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike 
 
Vendim nr.65 pėr modifikimin e licensės sė prodhimit tė energjisė elektrike tė shoqėrisė “FAVINA” 1 sh.p.k me seri PV05P, NR.29, lėshuar me vendimin e bordit tė komisionerėve tė ERE-s NR.85, datė 27.12.2005
 
Vendim nr.66 pėr liēensimin e shoqėrisė “IDRO ENERGJIA PULITA” sh.p.k  nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektrike
 
Vendim nr.67 pėr liēensimin e shoqėrisė “DOSKU - ENERGY” sh.p.k nėaktivitetin e prodhimit tėenergjisėelektrike
 
Vendim nr.68 per fillimin e procedurave te shqyrtimit te aplikimit te shoqerise “HP OSTROVICA ENERGY” sh.p.k per kualifikimin e impiantit prodhues (HEC FAQEKUQ 1 dhe HEC FAQEKUQ 2) si burim i rinovueshėm energjie

Vendim nr.69 per fillimin e proēedurave pėr licensimin e shoqėrisė “DITEKO” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirikenga hec-et ne lumin “ZALLI I OKSHTUNIT”: “BOROVE”, “ZABZUN”, “SEBISHT”, “PRODAN 1”, “PRODAN 2”, “OKSHTUN EKOLOGJIK”, “TERNOVE”, “OKSHTUN”, “LUBALESH 1”, “LUBALESH 2” DHE “GJORICE”

Vendim nr.70 per fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “DITEKO” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit t energjisė elektrike

Vendim nr.71 per fillimin e procedurave tė shqyrtimit tė aplikimit tė shoqėrise “DITEKO” sh.p.k pėr kualifikimin e impiantit prodhues pėr “HEC-ET NE LUMIN ZALLI I OKSHTUNIT” : HEC-ET “BOROVE”, “ZABZUN”, “SEBISHT”, “PRODAN 1”, “PRODAN 2”, “OKSHTUN EKOLOGJIK”, “TERNOVE”, “OKSHTUN”, “LUBALESH 1”, “LUBALESH 2” DHE “GJORICE” si burim i rinovueshem energjie

Vendim nr.72 per miratimin e tranferimit tė asetit, pėrkatėsisht nėnstacionin 110/20KV tė “KALIMASHIT” nga OST sh.a tek shoqėria “CEZ SHPĖRNDARJE” sh.a

Vendim nr.73 mbi ankimimin e ĒEZ Shpėrndarje Sh.a tė vendimit tė bordit tė komisionerėve tė ERE-S NR. 62 datė 22.07.2011 “PĖR MIRATIMIN E KONTRATĖS TIP PĖR SHĖRBIMIN E VERIFIKIMIT DHE KONTROLLIT FILLESTAR DHE PERIODIK TĖ MATĖSAVE TĖ ENERGJISĖ ELEKTRIKE”
 
Vendim nr.75 pėr fillimin e proēedurave pėr licensimin e shoqėrisė “ALBANIAN GREEN ENERGY” sh.p.k nė aktivitetin e furnizuesit te kualifikuar tė energjisė elektrike

Vendim nr.76 pėr fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “ALBANIAN GREEN ENERGY” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.77 pėr fillimin e proēedurave pėr licensimin e shoqėrisė “BALKAN GREEN ENERGY” sh.p.k nė aktivitetin e furnizuesit tė kualifikuar tė energjisė elektrike

Vendim nr.78 pėr fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “BALKAN GREEN ENERGY” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.79 pėr fillimin e procedurave pėr shqyrtimin e kėrkesės sė shoqėrisė “SELCA ENERGY“ shpk, pėr lėnie peng si kolateral tė Hec/Selca
 
Vendim nr.81 pėr shqyrtimin e aplikimit tė shoqėrisė "KALIVAC GREEN ENERGY" sh.p.k pėr kualifikimin e impiantit prodhues (Hec I Kalivacit), si burim i rinovueshėm energjie

Vendim nr.82 pėr fillimin e procedurave pėr pėrcaktimin e tarifės sė prodhimit tė energjisė elektrike nga KESH sh.a pėr periudhen e trete rregullatore

Vendim nr.83 pėr fillimin e procedurave pėr pėrcaktimin e tarifės sė energjisė elektrike pėrfurnizuesin publik me shumicė pėr pėr periudhen e trete rregullatore

Vendim nr.84 pėr fillimin e procedurave pėr pėrcaktimin e tarifės tė transmetimit tė energjisė elektrike nga OST sh.a pėr pėr periudhen e tretė rregullatore

Vendim nr.85 pėr fillimin e proēedurave pėr pėrcaktimin e tarifės tė shpėrndarjes sė energjisė elektrike pėr periudhen e trete rregullatore
 
Vendim nr.86 per fillimin e proēedurave pėr pėrcaktimin e tarifės tė furnizimit publik me pakicė tė energjisė elektrike nga ĒEZ Shpėrndarje sh.a pėr konsumatorėt tariforė pėr periudhen e trete rregullatore
 
Vendim nr.87 per liēensimin e shoqėrisė “Euron Energy Group ” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.88 pėr licensimin e shoqėrisė “EURON energy GROUP” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike
 
Vendim nr.89 pėr fillimin e procedurave tė shqyrtimit tė aplikimit tė shoqėrise “MALIDO ENERGJI” sh.p.k pėr kualifikimin e impiantit prodhues pėr “HEC KLOS” si burim i rinovueshem energjie

Vendim nr.90 pėr fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “MALIDO ENERGJI” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.91 pėr licensimin e shoqėrisė “ERALD ENERGJITIK” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirike nga hec-et “SHEMRI” dhe “MGULLE”

Vendim nr.92 pėr shtyrjen e afatit tė liēensės nr. 63 tė dhėnė me vendim tė bordit tė komisionerėve nr. 89, datė 06.08.2008, i ndryshuar me vendimin e bordit tė komisionerėve nr. 19, datė 08.03.2010, pėr “ALBANIAN GREEN ENERGY”
 
Vendim nr.93 per shtyrjen e afatit tė liēensės nr. 64, e dhėnė me vendimin e bordit tė komisionerėve nr. 90, datė 06.08.2008 pėr “Biopower Green Energy”

Vendim nr.94 pėr fillimin e procedurave pėr shqyrtimin e aplikimit tė shoqėrisė “KESH” sh.a pėr transferimin e aseteve pėrkatėsisht “Nenstacioni Lanabregas”; “Nenstacioni Bogove”; “Nenstacioni Gjanc”; “Nenstacioni Bushat 110/20kv”; “ rrjeti 20 kv Koplik”; “Nenstacioni Shkoder 110/20kv”; “Nenstacioni Fier 110/20kv”; “Nenstacioni Gjirokaster”

Vendim nr.95 pėr fillimin e proēedurave pėr licensimin e shoqėrisė “Hec – Ulėz Shkopet” sh.a nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirikenga Hec “Ulėz” dhe HEC “SHkopet”

Vendim nr.96 pėr fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “Hec– UlėzShkopet” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.97 pėr fillimin e proēedurave pėr licensimin e shoqėrisė “Hec Bistrica 1 dhe Bistrica 2” sh.a nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirikenga Hec Bistrica 1 dhe Hec Bistrica 2
 
Vendim nr.98 pėr fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “Hec Bistrica1 dheBistrica2” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike
 
Vendim nr.99 pėr mbi miratimin e studimit per Borxhin e Keq 
 
Vendim nr.100 pėr fillimin e proēedurave pėr licensimin e shoqėrisė “Hec Lanabregas” sh.a nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektrikenga Hec Lanabregas 
 
Vendim nr.101 pėr fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “HecLanabregas” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike
 
Vendim nr.102 pėr fillimin e proceduravė pėr modifikimin e licensės sė prodhimit tė energjisė elektrike me Seri PM09SH, nr.77, leshuar me vendim te bordit te komisionereve te ERE-s NR.23, dt 25.03.2009pėr shoqėrinė KESH sh.a

Vendim nr.103 pėr kualifikimin e impianteve prodhues (Hec Faqekuq 1 dhe Hec Faqekuq 2) si burim i rinovueshėm energjie
 
Vendim nr.104 per transferimir e asetit te "Selca Energy", perkatesisht "Hec-Selca"(lenie peng te asetit si kolateral prane Bankes Credins)  
 
Vendim nr.105 per licensimin e shoqėrisė “Erma MP” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirike

Vendim nr.106 per licensimin e shoqėrisė “Erma MP” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike  
 
Vendim nr.107 per disa shtesa dhe ndryshime ne “Rregullat E Praktikės dhe Proēedurave tė ERE-s” tė miratuara me vendimin nr. 21, datė 18.03.2009 tė bordit tė komisionerėve tė ERE-s

Vendim nr.108 pėr miratimin e kontratės sė furnizimit me energji elektrike tė klientėve familjarė 

Vendim nr.109 pėr miratimin e kontratėssė furnizimit me energji elektrike tė klientėve jo-familjarė

Vendim nr.110 pėr miratimin e rregullores pėr kushtet minimale tė cilėsisė sė shėrbimit tė shpėrndarjes dhe shitjes sė energjisė elektrike

Vendim nr.111 pėr fillimin e proēeduravė pėr modifikimin e liēensės pėr ndėrtimin, instalimin dhe shfrytėzimin e centralit elektrik si dhe prodhimit tė energjisė elektrike me seri npm06k, nr. 41, leshuar me vendim tė bordit tė komisionerėve tė ere-s nr.83, dt 27.11.2006pėr shoqėrinė energo – sas sh.p.k


Vendim nr.112 pėr dhėnien e statusit tė klientit tė kualifikuar subjektit “autoriteti portual durrės”

Vendim nr.114 pėr licensimin e shoqėrisė “diteko” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirikenga hec-et ne lumin “zalli i okshtunit”: “borove”, “zabzun”, “sebisht”, “prodan 1”, “prodan 2”, “okshtun ekologjik”, “ternove”, “okshtun”, “lubalesh 1”, “lubalesh 2” dhe “gjorice”

Vendim nr.115 pėr licensimin e shoqėrisė “diteko” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.116 pėr kualifikimin e impiantit prodhues pėr “hec-et ne lumin zalli i okshtunit” : hec-et “borove”, “zabzun”, “sebisht”, “prodan 1”, “prodan 2”, “okshtun ekologjik”, “ternove”, “okshtun”, “lubalesh 1”, “lubalesh 2” dhe “gjorice” si burim i rinovueshem energjie

Vendim nr.117 mbi ankandin mujor tė alokimit tė kapaciteteve tė interkonjeksionit pėr muajin dhjetor 2011

Vendim nr.118 pėr fillimin e proēedurave tė shqyrtimit tė aplikimit tė cez shperndarje sh.a pėr miratimin e plant tė investimeve periudhen e trete rregullatore 2012-2014.
 
Vendim nr.119 pėr fillimin e proēedurave tė shqyrtimit tė aplikimit tė shoqėrisė kesh sh.a pėr miratimin e plant tė investimeve pėr periudhėn e tretė rregullatore 2012 – 2014  
 
Vendim nr.120 pėr fillimin e proēedurave tė shqyrtimit tė aplikimit tė ost sh.a pėr miratimin e plant tė investimeve pėr periudhėn e tretė rregullatore 2012 – 2014

Vendim nr.121 per licensimin e shoqėrisė “albanian green energy” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.122 mbi ankimin administrativ tė cez shpėrndarje sh.a nė lidhje me vendimin nr. 99, datė 30.09.2011 “mbi miratimin e studimit pėr borxhin e keq”
 
Vendim nr. 123 pėr disa shtesa dhe ndryshime nė rregullat e alokimit tė kapaciteteve tė interkonjeksioneve
  
Vendim nr.125 per licensimin e shoqėrisė “Albanian Green Energy” sh.p.k nė aktivitetin e furnizuesit te kualifikuar tė energjisė elektrike

Vendim nr.126 per licensimin e shoqėrisė “Balkan Green Energy” sh.p.k nė aktivitetin e furnizuesit te kualifikuar tė energjisė elektrike

Vendim nr.127 per licensimin e shoqėrisė “Ballkan Green Energy” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.128 per lidhjen e kontratės tė negociuar nga shoqėria Cez Shpėrndarja sh.a pėr prokurimin e energjisė elektrike pėr mbulimin e humbjeve nė sistemin e shpėrndarjes pėr vitin 2012

Vendim nr.129 per caktimin e ekspertit qe do te perfaqesoj ere-n ne panelin rishikues te kerkuar nga Cez Shperndarje Sh.a,

Vendim nr.130 per fillimin e proēedurave pėr licensimin e shoqėrisė “Snow Energy” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirikenga Hec “Koka 1” Vendim nr.131 per fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “Snow Energy” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike
 
Vendim nr.132 per licensimin e shoqėrisė “Hec Ulėz Shkopet” sh.a nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirikenga Hec Ulėz dhe Hec Shkopet

Vendim nr.133 per licensimin e shoqėrisė “Hec - Ulėz Shkopet” sh.a nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike

Vendim nr.134 per licensimin e shoqėrisė “Hec Lanabregas” sh.a nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirikenga Hec Lanabregas

Vendim nr.135 per licensimin e shoqėrisė “Hec Lanabregas” sh.a nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike
 
Vendim nr.136 per licensimin e shoqėrisė “Hec Bistrica 1 dhe Bistrica 2” sh.a nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirikenga Hec Bistrica 1 dhe Bistrica 2
 
Vendim nr.137 per licensimin e shoqėrisė “Hec Bistrica 1 dhe Bistrica 2” sh.a nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike
 
Vendim nr 138 pėr shqyrtimin e aplikimit tė shoqėrisė KESH sh.a pėr miratimin e planit tė investimeve pėr Periudhėn e Tretė Rregullatore 2012 – 2014
 
Vendim nr 139 per shqyrtimin e aplikimit tė OST sh.a pėr miratimin e planit tė investimeve pėr Periudhėn e Tretė Rregullatore 2012 – 2014
 
Vendim nr 140 per shqyrtimin e aplikimit tė shoqėrisė Hec Bistrica 1 & 2 sh.a pėr miratimin e planit tė investimeve pėr vitin 2012
 
Vendim nr 141 per shqyrtimin e aplikimit tė shoqėrisė Hec Lanabregas sh.a pėr miratimin e planit tė investimeve pėr vitin 2012

Vendim nr 142 per shqyrtimin e aplikimit tė shoqėrisė Hec Ulėz - Shkopet sh.a pėr miratimin e planit tė investimeve pėr vitin 2012

Vendim nr 143 per shqyrtimin e aplikimit tė Cez Shperndarje sh.a pėr miratimin e planit tė investimeve Periudhėn e Tretė Rregullatore 2012-2014
 
Vendim nr 144 per pėrcaktimin e tarifės sė prodhimit tė energjisė elektrike nga Kesh sh.a pėr Periudhen e Trete Rregullatore
 
Vendim nr 145 per pėrcaktimin e tarifės sė energjisė elektrike pėr Furnizuesin Publik Me Shumicė pėr Periudhėn e Tretė Rregullatore
   
Vendim nr 146 per pėrcaktimin e tarifės tė transmetimit tė energjisė elektrike nga OST sh.a pėr Periudhėn e Tretė Rregullatore
 
Vendim nr 147 per pėrcaktimin e tarifės tė shpėrndarjes sė energjisė elektrike pėr Periudhen e Trete Rregullatore
   
Vendim nr 148 per pėrcaktimin e ēmimeve tė shitjes me pakicė tė energjisė elektrike pėr konsumatorėt tarifore pėr Periudhen e Trete Rregullatore
 
Vendim nr 149 per pėrcaktimin e ēmimit unik tė shitjes sė energjisė elektrike pėr tė liēensuarit pėr prodhimin e energjisė elektrike nga hidrocentralet e rinj me fuqi tė instaluar deri nė 15 mw pėr vitin 2012
 

Vendim nr.150 pėr pėrcaktimin e ēmimit unik tė shitjes sė energjisė elektrike pėr tė licensuarit pėr prodhimin e energjisė elektrike nga hidrocentralet ekzistuese me fuqi tė instaluar deri nė 10 mw pėr vitin 2012
 

Vendim nr 151 per pėrcaktimin e ēmimit tė shitjes sė energjisė elektrike tė prodhuar nga Tec Vlore sh.a tek furnizuesi publik me shumicė pėr periudhėn e tretė rregullatore  
 

Vendim nr.152 pėr pėrcaktimin e tarifės sė prodhimit tė energjisė elektrike nga Hec "Bistrica 1, 2"  sh.a pėr periudhėn e tretė rregullatore

Vendim nr.153 pėr pėrcaktimin e tarifės sė prodhimit tė energjisė elektrike nga Hec "Lanabregas" sh.a pėr periudhėn e tretė rregullatore      

Vendim nr.154 pėr pėrcaktimin e tarifės sė prodhimit tė energjisė elektrike nga Hec "Ulėz Shkopet" sh.a pėr periudhėn e tretė rregullatore 

Vendim nr 155 per fillimin e procedurave pėr shqyrtimin e kėrkesėspėr pėrjashtimin nga aksesi i palėve tė treta tė paraqitur nga ana e kompanisė Tap  
 
Vendim nr 156 per fillimin e proēedurave pėr licensimin e shoqėrisė “Stravaj Energy” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirikenga Hec Stravaj  
 
Vendim nr 157 per fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “Hec Stravaj Energy” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike  
 
Vendim nr 158 per fillimin e proēedurave pėr licensimin e shoqėrisė “Hydro Salillari” sh.p.k nė aktivitetin e prodhimit tė energjisė elektirikenga hec “Vertop”  
 
Vendim nr 159 per fillimin e proēedurave tė licensimit tė shoqėrisė “Hydro Salillari” sh.p.k nė aktivitetin e tregėtimit tė energjisė elektrike  
 
Vendim nr 160 per fillimin e proceduravė pėr modifikimin e licensės sė prodhimit tė energjisė elektrike me seri pv10k, nr. 104, leshuar me vendim te bordit te komisionereve te ERE-s Nr. 51, dt. 05.07.2010pėr shoqėrinė Wenerg Sh.A  
 
Vendim nr 161 per fillimin e procedurave per rishikimin e rregullave te tregut te energjise elektrike 
 
Vendim nr 162 per pėrcaktimin e ēmimeve tė shitjes me pakicė tė energjisė elektrike pėr klientėt tarifor tė lidhur nė tension nė lartė